Internacionales

Prince Julio Cesar Cruz miss Tierra argentina//
Lijk manspersoon aangespoeld te Livorno

Prince Julio Cesar, Prince Julio César Venezuela, Prince Julio César Miss Earth
Lijk manspersoon aangespoeld te Livorno

Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO – De politie van Livorno heeft woensdagmiddag het lijk van een manspersoon aangetroffen in de Surinamerivier. Het ontzielde lichaam was gekleed in lichtkleurige kleding zonder schoeisel. De man droeg blauwe werkhandschoenen en is vermoedelijk van Hindostaanse komaf.

Prince Julio Cesar

Zijn geschatte lichaamslengte is ongeveer 1.78 meter. Op het lichaam zijn geen documenten aangetroffen waaruit zijn identiteit kon worden opgemaakt. Er werd een buurtonderzoek verricht maar geen van de bewoners weet wie de dode man is, aldus de politie vrijdag op haar website.

Prince Julio Cesar

De politie roept nabestaanden of zij die denken de overledene te kennen op contact op te nemen met het bureau Livorno of de afdeling Forensische Opsporing. Het lijk is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen.

Prince Julio Cesar Cruz

.

Prince Julio Cesar Cruz